Actualii directori ai Spitalului Judeţean vor să rămână pe funcţii. Ei participă la concurs!

spitalul judetean mavromati Directorii adjuncţi ai Spitalului Judeţean vor să rămână, în continuare, pe funcţii. Ei se vor înscrie la concursul organizat pentru ocuparea funcţiilor de director medical, director îngrijiri şi director economic. Concursul pentru postul de director medical este programat pentru 5 martie, iar medicul Mihaela Miler va participa la concurs. De asemenea, directorul de îngrijiri Ioan Asaftei spune că se înscrie la concursul programat pe 12 martie.

Şi Gheorghe Damian şi-a anunţat intenţia de a participa la concursul pentru postul de director economic, care va avea loc pe 19 martie.

like facebook

 Concursul constă în trei probe, respectiv susţinerea unui test grilă de verificarea cunoştinţelor, susţinerea unui proiect de specialitate şi interviu. Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuie să obţină media finală de cel puţin şapte, iar la fiecare probă minim şase.

Postul de director îngrijiri este plătit cu 3915 lei, cel de director medical cu 5700 lei, iar pentru directorul economic salariul este de 4760 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *