Bătrân jefuit într-un magazin de trei copii de etnie rromă

baniUn bătrân de 74 de ani a fost jefuit de bani, de către trei copii de etnie rromă, în timp ce făcea cumpărături la un magazin din oraşul Săveni. Bărbatul a solicitat telefonic sprijinul jandarmilor.

Oamenii legii s-au deplasat împreună cu reclamantul la locul indicat, însă nu i-au mai găsit pe copii. În urma verificărilor făcute, ei au depistat, pe strada Independenţei, din oraşul Săveni, trei băieţi cu semnalmentele furnizate de bătrân, care încercau să evite întâlnirea cu patrula de jandarmi.

Asupra celor trei copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, au fost găsiţi doar 10 lei, diferenţa până la 660 de lei fiind restituită de mamele minorilor.

like facebook

 Făptuitorii au observat bătrânul ce avea banii în buzunarul de la spate şi s-au hotărât să-i sustragă, după care i-au împărţit ,,frăţeşte”. ,,Norocul bătrânului” a fost că minorii au plecat din nou de la domiciliu şi s-au întâlnit cu jandarmii, care i-au luat la întrebări.

Bătrânul, în vârstă de 74 de ani, care era însoţit de fiul său, dorea să cumpere câţiva purcei, iar în momentul în care i s-au sustras banii nu a reuşit să-i oprească pe cei trei, deoarece aceştia au fugit .

Jandarmii le-au întocmit făptuitorilor actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *