Viceprimarul Lupaşcu despre Filarmonică: Sper ca acolo lucrurile să intre pe un făgaş normal

catalina lupascuViceprimarul Cătălina Lupaşcu speră ca la Filarmonica Botoşani lucrurile să intre pe un făgaş normal odată cu revenirea lui Mihai Sârbu la cârma instituţiei. Aceasta a declarat că îi va chema la discuţii pe cei doi candidaţi la şefia Filarmonicii, respectiv Mihai Sârbu şi Daniel Boghian, pentru ca instituţia să funcţioneze la capacitate maximă.

Este firesc ca cei doi, cel care a reuşit şi cel care nu a reuşit dar a avut tăria de a se prezenta la un astfel de concurs, să-şi pună toată capacitatea lor, respectiv de lider de sindicat şi manager în folosul instituţiei Filarmonicii Botoşani, astfel încât acolo lucrurile să intre pe un făgaş normal. Sunt convinsă că şi managerul Sârbu, după toate cele întâmplate în decursul a doi ani, a căpătat mai multă exterienţă şi deschidere către colegii din Filarmonică şi cred că dorinţa lui de a se înscrie la un nou concurs a condus şi la schimbarea atitudinii domniei sale faţă de colegi„, a spus Cătălina Lupaşcu.

like facebook

 Mihai Sârbu va reveni la conducerea Filarmonicii Botoşani, după ce duminică a fost declarat admis la concursul pentru ocuparea funcţiei de director la această instituţie. Mandatul său va fi pe o perioadă de trei ani.

3 thoughts on “Viceprimarul Lupaşcu despre Filarmonică: Sper ca acolo lucrurile să intre pe un făgaş normal

  1. Doamna viceprimar,atat d-l Sarbu cat si d-l Boghian sunt doi tineri cu intentii bune,constructive in ceea ce priveste viitorul filarmonicii. Problema este in alta parte,si anume Gogu Petrescu,cel care a intretinut cu multa pricepere toata starea de tensiune de acolo.El trebuie lamurit sa stea cuminte ,in banca lui…

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Petrescu concert -maestrul iese la pensie asa ca se rezolva!Sarbu poate sta linistit inca vreo 20 de ani manager la Filarmonica ….numai sa nu ramana doar cu stampila!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *