Municipalitatea cedează o bucată de teren pentru construcţia Penny Market

penny marketConsilierii locali vor aproba în şedinţa din 28 februarie cesionarea unui teren ce aparţine municipalităţii, în vederea construirii complexului Penny Market.

Este vorba de un teren de 238 de metri pătraţi, necesar pentru construirea complexului Penny Market.

like facebook

 Având în vedere că Penny Market se va dezvolta şi pe o parte din terenul care aparţine Primăriei municipiului Botoşani, noi am fost de acord să concesionăm prin încredinţare directă acest teren, dat fiind faptul că nu aveam altă opţiune. Noi trebuie să emitem o hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea cesionării terenului, astfel încât să aprobăm ulterior PUD-ul„, a spus viceprimarul Cătălina Lupaşcu.

Pentru construcţia supermarketului este necesară demolarea a trei imobile, două aparţinând unor persoane fizice şi unul societăţii Elsaco Electronic.

One thought on “Municipalitatea cedează o bucată de teren pentru construcţia Penny Market

  1. Cam asa se procedeaza daca vrei sa ajuti dezvoltarea zonei, nu sa lasi orasul ani de zile fara hipermarket din motive pe care doar domn Flutur le stie si cu prietenii lui apropiati. Ca era hiper in Pascani, Falticeni sau Roman, dar la noi nu era picior. Ne uitam la cele de la SV ca la alta minune. Asa e cand cei care te conduc te tin in urma in loc sa te ajute sa evoluezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *