Start pentru înscrierile la clasa pregătitoare şi clasa întâi

Înscrierile in clasa pregatitoare si in clasa I incep, luni, 24 februarie. Inscrierea in clasa pregatitoare se va face la fel ca anul trecut, in doua etape, iar in prima etapa trebuie sa se inscrie atat copiii ai caror parinti opteaza pentru scoala de circumscriptie, cat si cei care aleg o alta scoala.

elevi in clasa IÎntre 24 februarie-14 martie  are loc completarea de catre parinti, online sau la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor, a cererilor-tip de inscriere. Validarea cererilor-tip de inscriere la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor, zilnic, in intervalul orar 8:00-20:00 (luni-vineri), respectiv 8:00-13:00 (sambata). Depunerea si validarea cererilor-tip de inscriere de catre parintii care solicita inscrierea copiilor la scoala speciala.

like facebook Între 21-22 martie are loc afisarea in scoli si pe site-ul inspectoratului scolar si al scolilor a candidatilor inmatriculati, a numarului de locuri ramase libere si a listei copiilor neinscrisi dupa prima etapa.

Pe 24 martie are loc comunicarea, prin afisare la unitatile de invatamant si pe site-ul inspectoratului, a procedurii specifice de repartizare a copiilor pe locurile disponibile, elaborata de inspectoratul scolar. Informarea Ministerului Educatiei Nationale de catre comisia judeteana/a municipiului Bucuresti, cu privire la procedura specifica de repartizare a copiilor pe locurile disponibile, in etapa a doua

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *