Campionat naţional de juniori şi senior-stilul qwankido, la Botoşani

eugen turcanu caratePe 22 februarie a avut loc la Bacau stagiul de pregatire destinat arbitrilor din Federatia Romana de Qwnkido. Au fost 60 de arbitri de la cluburile de profil din tara iar de la Dao Botosani au participat 4 practicanti : Eugent Turcanu, Victor Trofin, Narcis Agachi si Cirprian Corut. Au fost doua sectiuni, una teoretica in care s-a prelucrat regulamentul de arbitraj si partea practica.

Stagiul a fost condus de Vo Su Diumea Valerica centura neagra 4dang presedinte a comisiei de arbitraj a stilului qwankido.

Am avut onoarea sa participe la acest stagiu si Minh su OVidiu Covaci centura neagra 6dang directorul tehnic al stilului in Romania. De asemenea, la stagiu s-a aflat maestrul Gouandjika Fidele cn 7dan stabilit in Republica Centrafricana ,cel care in anii ’80 a adus qwankido in Romania„, a declarat Eugen Turcanu.

In perioada 15-16 martie se va desfasura la Botosani in Sala polivalenta Elisabeta Lipa Campionatul national de juniori si seniori,unde sunt asteptati peste 250 de sportive de pe plan local vor participa CS Dao Botosani si CS Sinh Dau Botosani.

Sursa: comunicat presa

 

One thought on “Campionat naţional de juniori şi senior-stilul qwankido, la Botoşani

  1. D-ul Turcanu sper ca a solicitat concediu de odihna pentru perioada competitiei avand in vedere ca in fisa postului nu sunt prevazute activitati organizatorice si nici de antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *