Concurs pentru ocuparea postului de manager la Filarmonică cu asistenţă. Foto!

filarmonica concursZece salariati ai Filarmonicii Botosani au asistat, duminica, la concursul pentru ocuparea postului de manager la Filarmonica Botosani. Cei doi candidati, Mihai Sarbu si Daniel Constantin Boghian au sustinut interviul, dupa ce in urma cu o saptama au prezentat proiectele de management. La aceasta proba, Mihai Sarbu, fost director al Filarmonicii Botosani a fost notat cu 8,58, iar Daniel Constantin Boghian-artist instrumentist a primit  8,07.

Mai multi salariati ai Filarmonicii s-au prezentat cu o jumatate de ora inainte de inceperea concursului. Ei au dorit sa vada daca acesta se desfasoara in transparenta, data fiind starea conflictuala care a exista la Filarmonica pe vremea cat a fost manager Mihai Sarbu.Intrebati pe care din cei doi candidati sustin, instrumentistii au raspuns: „Sustinem Filarmonica”.

like facebook

 Din comisie  fac parte alaturi de consilierul Florin Ghiorghita, Corneliu Irimia-manager la Filarmonica Ploiesti si Bujor Prelipcean-manager la Filarmonica Iasi si Octav Calleya-dirijor, fondatorul Filarmonicii din Malaga, si Pavel Ionescu directorul Filarmonicii Bacau.

One thought on “Concurs pentru ocuparea postului de manager la Filarmonică cu asistenţă. Foto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *