Prim-vicepreşedintele PNL Botoşani, enervat de afirmaţiile lui Portariuc: Lăsaţi-o dracului cu alianţa că devenim caraghioşi

Gheorghe Sorescu, vicepresedintele CJ
Gheorghe Sorescu

Declaraţiile făcute de preşedintele executiv a PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, cu privire la „alianţa răului PNL-PDL” l-au iritat pe prim-vicepreşedintele PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu. Acesta a spus că nu există nicio alianţă PNL-PDL la Botoşani şi că social-democraţii arată cu degetul spre PNL, în timp ce tocmai ei poartă deja negocieri pentru a-şi asigura majorităţi în Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Prim-vicepreşedintele PNL susţine că lucrurile cu privire la USL se vor lămuri săptămâna viitoare, pentru că nu mai pot continua aşa.

Tot îi trage cu aia a răului, alianţa răului. Chiar nu am să comentez că mă amuză şi mă şi enervează în acelaşi timp exprimări de genul alianţa răului. Unde există această alianţă a răului? Arătaţi-mi-o şi mie!. Am văzut aici că s-au făcut angajări pentru camarila PDL. Nu vă supăraţi, uitati-vă la Primărie ce angajări au fost făcute. Nu este elegant să spui de fiecare dată când ai o nerealizare la nivelul Consiliului Local, că se întâmplă din cauza alianţei răului. Lăsaţi-o dracului cu alianţa că devenim caraghioşi  „, a spus Sorescu.

like facebook

 Prim-vicepreşedintele PNL a spus că în cazul ruperii USL, PNL îşi va căuta o altă majoritate din punct de vedere politic şi că va face echipă cu partidul care va fi pentru judeţul Botoşani.

Din punct de vedere administrativ, asigur pe toţi botoşănenii că vom face o administraţie mai bună„, a adăugat Sorescu.

 

 

One thought on “Prim-vicepreşedintele PNL Botoşani, enervat de afirmaţiile lui Portariuc: Lăsaţi-o dracului cu alianţa că devenim caraghioşi

  1. Pana la urma, de ce am avut USL?! Ce au adus mai bun tarii? De ce avem instabilitate politica de cand si-au propus sa aiba puterea? De ce cu 70% in Parlament, nu exista echilibru legislativ si politic?

    Am inteles un singur lucru clar in ultimii doi ani, ca prostii, hotii, mincinosii, tradatorii, incompetentii, plagiatorii, smenarii, spagarii, analfabetii functionari si nu numai, au locul lor in fruntea tarii!

    RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *