Proiect de hotărâre privind reducerea cu 25% a chiriei pentru spaţiile din punctele termice, sedii ale asociaţiilor de proprietari

Catalina LupascuViceprimarul municipiului Botosani, Catalina Lupascu, propune reducerea cu 25% a valorii chiriei pentru contractele de inchiriere a spatiilor din punctele termice utilizate ca sedii de catre asociatiile de proprietari, pe o durata de un an. Masura, spune viceprimarul liberal, este propusa ca urmare a numeroaselor solicitari ale reprezentantilor asociatiilor, exprimate atat la audientele la executiv cat si in sedintele comisiei de renegociere a clauzelor contractuale in cazul prelungirii contractelor de inchiriere.

Pentru aceste spatii se platesc bani din buzunarul cetatenilor. Stim ca aveam multi cetateni care isi duc viata dintr-un buget minin si ne-am dorit sa scadem cheltuielile asociatiilor de proprietari„, a spus Catalina Lupascu.

like facebook

 Venitul estimat pentru anul 2014 din chirii pe puncte termice este de circa 45.000 lei, iar diminuarea chiriei cu 25% a chiriei va produce un impact de maxim 10%. Proiectul de hotarare va fi supus spre dezbatere in sedinta de Consiliul Local pe luna aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *