Un fost prefect spune că afacerea terenurilor Ministerul Apărării ajunse la municipalitate a devenit păguboasă

Radu Mazare si Ovidiu Portariuc1Un fost prefect al judeţului susţine că transferul terenurilor de la Mapn la municipaliate a devenit păguboasă. Dezvălurile sunt făcute de Cristian Roman, actual deputat din partea Forţei Civice, care a afirmat că a muncit foarte mult alături de fostul primar Cătălin Flutur pentru a perfecta transferul terenurilor, însă modul cum a ajuns să fie făcut în acest an este unul păgubos.

like facebookAstfel, iniţial se vorbea de 80 de hectare, în compensaţie Primăria finanţând amenajarea unui poligon pentru militari.

Acum s-a ajuns la 40 de hectare, din care o parte sunt suprafeţe cu alunecări de teren. La acest lucru se adaugă şi faptul că jumătate din locuinţele construite vor trebui cedate militarilor.

„Angajamentul iniţial semnat între municipalitate şi Mapn a fost schilodit. Cam asta este marea izbândă a marelui primar, de fapt un mare eşec”, a declarat Cristian Roman.

 

 

One thought on “Un fost prefect spune că afacerea terenurilor Ministerul Apărării ajunse la municipalitate a devenit păguboasă

  1. Nu prea ti-a iesit treaba, Romane ? Stiu ca iubesti armata ca sarea in ochi, dar la inundatii pe cine chemai, tu si cu Udrea? As vrea sa fii macar o zi chemat la concentrare !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *