Preşedintele executiv al PSD: Îmi menţin speranţa într-o ultimă încercare de a salva această construcţie politică PSD-PNL

portariuc ovidiu psdPresedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, crede ca proiectul USL va rezista.  El sustine ca PSD s-a dedicat de la inceput acestei constructii politice  si ca a rezistat, facand abstractii de toate atacurile, de toate piedicile puse de „noua alianta fara niciun fel de sustinere din partea cetatenilor, acea alianta a raului dintre PNL si PDL la nivel local”.

Portariuc a afirmat totodata ca PSD a incercat sa tina in echilibru aceasta constructie politica, mai ales in administratia locala, si spera ca alianta sa ramana in picioare si la nivel national, mai ales ca exista proiecte comune asumate care trebuiesc duse la sfarsit, cum ar fi revizuirea Constitutiei, reforma administrativa sau descentralizarea.

like facebook

 Guvernarea USL a fost o guvernare benefica.  Are rezultate. Parasesiti o guvernare atunci cand lucrurile nu merg. De ce nu a mers pe plan local, ar trebui sa intrebati partenerii nostri. De ce a fost refuzat acel pact de neagresiune pe care presedintele Andrei Dolineaschi l-a propus domnului Florin Turcanu, de ce nu a fost acea dezicere publica de alianta cu PDL pe plan local, de ce PNL a facut scut atunci cand am atins interesele PDL pe plan local si camarila PDL. Toate sunt intrebari ale caror raspunsuri se afla strict la PNL. A veni acum si a face pe lupul moralist spunand ca PSD a incercat… sa vorbim pe fapte, nu pe declaratii. Eu imi mentin speranta intr-o ultima incercare de a salva aceasta constructie, chiar daca in prezent, noi, in CL ne aflam vizibil in contradictie cu alianta PNL-PDL„, a spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *