A ieşit să vândă ţigări de contrabandă în piaţă, însă a fost prins de poliţişti

tigari confiscateGhinion pentru un bărbat de 56 de ani din oraşul Ştefăneşti. A fost prins de poliţişti cu ţigări de contrabandă chiar în apropierea locuinţei sale. Bărbatul avea asupra sa două bagaje voluminoase, în care a fost identificată cantitatea de 172 pachete țigări, toate de proveniență Republica Moldova, pe care le oferea spre vânzare în piaţa agroalimentară Ștefănești.

like facebook

 Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

 

 

One thought on “A ieşit să vândă ţigări de contrabandă în piaţă, însă a fost prins de poliţişti

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Tigarile nu se vand asa dezorganizat. Daca vrea sa vanda tigari, sa vina in piata Botosani la intrarea dinspre biserica Sfantul Gheorghe. Sa preia marfa din parcarea din spatele pietei, livrata de regula de un politist, uneori chiar in uniforma. Numai asa va avea parte de un castig, mai mic dar sigur si in deplina siguranta mult timp de acum incolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *