Topul botoşănenilor cu cele mai mari venituri din chirii

Botosaniul de susUnii proprietari de imobile din Botoşani câştigă anual din chirii adevărate averi. Potrivit unor date neoficiale, cele mai mari venituri de chirii le realizează oamenii de afaceri care au proprietăţi trecute pe numele lor şi le închiriază, de obicei, firmelor pe care le conduc.

Topul veniturilor obţinute din chirii este condus de patroana patiseriilor Rida, Veronica Dutcă, ce obţine în urma contractelor încheiate, un venit anul de 760.000 de lei. Acesta este urmată de omul de afaceri Mirel Vlas, patronul firmei de construcţii Tehnic Asist SRL, ce derulează contracte de închiriere în sumă de 750.000 de lei.

like facebookPodiumul este completat de soţia acestuia, Daniela Vlas, cu 336.250 de lei. Topul este completat de omul de afaceri Tonino Boldea, patronul grupului de firme Five Continents,  cu venituri anuale de 250.000 de lei. Printre veniturile de top se numără şi cele ale patroanei de la Romarga, Margareta Aniculăesei, 158.750 de lei, în timp ce fiul acesteia, Bogdan Aniculăesei, încasează 90.000 de lei.

La nivelul judeţului Botoşani sunt înregistrate 1.746 de contracte de închiriere ce aduc venituri anual 16.271.475 de lei. La acest venit, beneficiază de o cotă forfetară de 25%, iar venitul net este impozitat cu 16%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *