Mihaela Huncă: Cadrele didactice nu au voie să colecteze bani de la elevi pentru niciun fel de activitate

mihaela huncaAsociaţiile de părinţi se pot implica în strângerea de fonduri pentru activităţile care vor avea loc în săptămâna „Şcoala altfel” şi nu cadrele didactice. Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a declarat că nu este obligatorie susţinerea financiară a acestor activităţi nici chiar din partea asociaţiilor de părinţi.

like facebook

 Cadrele didactice nu au voie să colecteze bani de la elevi pentru niciun fel de activitate. Aceste vizite la muzeu, la teatru se pot face doar dacă au susţinerea financiară de la sponsori, de la asociaţii de părinţi. Nu este obligatoriu în şcoală ca în această perioadă să se facă doar excursii sau vizite la muzee. Sunt şi alte activităţi, întâlniri cu oameni de cultură, dezbateri, activităţi realizate la nivelul şcolilor”, a spus şefa IŞJ.

One thought on “Mihaela Huncă: Cadrele didactice nu au voie să colecteze bani de la elevi pentru niciun fel de activitate

  1. D-na Hunca sa-si aminteasca, cum primea spaga de la cei care au facut facultatea de sport(A.I. CUZA) la Lic. sportiv acum vreo 10 ani,ea preda informatica,dar uite ca intre timp si-a revenit si a devenit cinstita. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *