Ţurcanu: PNL nu poate fi nici vasal şi nici anexa PSD

turcanu florinPNL doreşte să rămână la guvernare, dar guvernarea să fie USL şi nu PSD. Declaraţia a fost făcută de liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, care a adăugat că PNL şi PSD au intrat în Guvern pe picior de egalitate şi că PNL nu poate să fie vasalul PSD.

Ei vor parteneri care să execute ceea ce ei stabilesc. PNL a fost şi este cel mai vechi partid din România. Am trecut perioade destul de grele, am coborât şi la 7%, am crescut şi până la 24% şi vrem să demonstrăm românilor că suntem un partid serios, ne respectăm doctrina, identitatea şi nu putem deveni anexa PSD. La început discuta Ponta cu Crin Antonescu. Acum vine Constantin, Oprea şi după aia restul. Nu este în regulă„, a spus Ţurcanu.

like facebook

Acesta a adăugat că PNL îşi respectă angajamentele şi că îşi doreşte să guverneze pentru români. Liderul PNL Botoşani susţine că dacă nu se doreşte guvernarea USL pentru români, atunci toţi vor trebui să plece acasă, nu numai PNL.

„Să demisioneze şi Ponta. Ne întoarcem înapoi la Parlament sau popor. Să aleagă. Dacă vrea la popor foarte bine. Dacă vrea la Prlament, demisionează şi începem de la capăt. Dacă nu demisionează, vom depune moţiune de cenzură„, a amia spus Ţurcanu.

One thought on “Ţurcanu: PNL nu poate fi nici vasal şi nici anexa PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *