Încă doi şefi, la Nova Apaserv. Un post va fi ocupat de un comisar de la Garda Financiară

sediu Nova apaserv BotosaniPresedintele Consiliului Judetean, Florin Ţurcanu, vrea sa infiinteze inca doua functii de conducere la societatea Nova Apaserv. Este vorba de un post de sef Serviciu achizitii si unul de sef Dispecerat. Unul din posturi va fi ocupat de un fost comisar de la Garda Financiară din Botoşani, Ilie Luca. Acestuia i s-a mai oferit o functie de conducere in cadrul societatii, insa a refuzat-o. Acum, el va fi numit sef Serviciu achizitii.

Acesta va semna tot ce inseamna achizitii mici si tot ce inseamna repartizat catre consum. Sa faca un regulament intern a tuturor documentelor si viza financiara si sa faca un inventar clar, pentru ca am cautat generatoare de 200 milioane si nu erau. Figurau nu stiu unde la apa si ele erau in curtile oamenilor„, a spus presedintele Consiliului Judetean.

like facebook

Pentru a doua functie nu a fost nominalizata inca o persoana. Reprezentantii CJ vor sa infiinteze un dispecerat pentru interventii.

Cand a sunat omul, apelul sa fie preluat de dispecerat iar echipa sa fie directionata pe teren. Vrem sa cuprinda si un atelier, ca sa facen noi capacele pentru canal. Acum sunt sapte-opt echipe imprastiate si vrem sa+i reorganizam„, a adaugat Turcanu.

Trei foşti comisari de la Garda Financiară au fost cooptaţi până acum în echipa de conducere de la Nova Apaserv. Este vorba de Nelu Nechita, Corneliu Mihai şi Ilie Luca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *