S-a urcat beat la volan şi a provocat un accident

accident bulevard sofer beatUn bărbat, de 41 de ani, din comuna George Enescu s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident. Evenimnetul rutier s-a petrecut, miercuri, în comună pe drumul judeţean DJ 298, când şoferul, care vroia să vireze la stânga, nu s-a asigurat şi nu a semnalizat, fiind lovit de un autoturism ce a intrat în depăşire.

like facebookSosiţi la faţa locului, poliţiştii au testat ambii conducători auto cu aparatul etilotest, iar cel vinovat de producerea accidentului  avea o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condust la Spitalul Municipal Dorohoi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând să se propună soluție procedurală”, se menţionează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *