Tânăr reţinut după ce, împreună cu un deţinut, au înşelat două bătrâne

arestat cu mascatiUn tânăr, de 23 de ani, a fost reţinut de poliţişti după ce a înşelat două bătrâne. Poliţiştii au reuşit să îl prindă în flagrant, în timp ce îi cerea unei femei din Vlădeni, 3500 de lei prezentându-se ca fiul ei.

După ce femeia a acceptat ca el să vină acasă, a sunat la poliţie, fiind organizat un flagrant. Bărbatul s-a dus cu un taxi din municipiul Botoşani şi i-a spus că este un prieten al fiului ei care îi va duce suma de bani. În timpul anchetei s-a descoperit că tânărul colabora la înşelăciuni cu un prieten, de 24 de ani, închis deja în Penitenciarul Botoşani.

like facebookCei doi au reuşit să o păcălească pe o femeie, de 83 de ani, din Durneşti cu suma de 1.580 de lei, după ce s-a prezentat ca fiind avocatul fiului ei şi i-au cerut 2000 de euro. După audieri, tânărul a fost reţinut.

„Cercetările în cauză au fost preluate de către poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Botoşani, care au dispus faţă de tânărul de 23 de ani măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, întocmind totodată acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și tentativă de înșelăciune”, se menţionează într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *