Primari din Botoşani, premiaţi de Asociaţia Comunelor din România

primari din Botosani premiati de ACoRÎn perioada 16 – 19 februarie 2014 s-a desfășurat la București, cea de-a XVII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România (A.Co.R.) la eveniment fiind prezenti peste 500 de primari de comune din țară, membri ai asociației.
Lucrările Adunării Generale au inclus subiecte legate de activitatea curentă a asociaţiei, evaluarea Acordului de parteneriat încheiat între Asociația Comunelor din România și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, propuneri legislative menite să îmbunătăţească activitatea de la nivelul comunelor, prezentarea proiectelor cu finanţare europeană nerambursabilă implementate de A.Co.R.
Un moment deosebit a fost conferirea titlului, certificatului, plachetei și diplomei de excelență „PRIMAR DE 4 STELE” ce se acordă primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de patru ori în această funcție.
like facebookDin Botosani au primit o asemenea distinctie primarul comunei Cosula Mircia Acatrinei si primarul comunei Stiubieni Merticariu Ionel Sebastian. Pe lângă cei doi primari, au primit distincții „Primari de 3 stele” Stefan Aurel, primarul comunei Vorona, Romanescu Costel, primarul comunei Păltiniș și Vezeteu Dan, primarul comunei Coțușca.
La eveniment au participat vice-premierul Liviu Dragnea, ministrul agriculturii Daniel Constantin, ministrul mediului și schimbărilor climatice Rovana Plumb, ministrul delegat pentru ape, păduri și piscicultură Lucia Varga, ministrul muncii, familiei, protecției sociale și persoanelor vîrstnice Mariana Câmpeanu și președintele uniunii naționale al consiliilor județene Marian Oprișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *