Şefa Laboratorului Spitalului Judeţean: Analizele care se fac la spital sunt cu preţul cel mai mic de pe piaţă

dr Codruta Plesca
dr Codruta Plesca

Analizele care se fac la laboratorul Spitalului Judeţean sunt mai ieftine decât la laboratoarele private. Afirmaţia aparţine medicului Codruţa Pleşca, şefa Laboratorului de analize medicale de la Spitalul Judeţean, care a declarat că acest laborator este pregătit cu aparatura performantă pentru a prelua, de anul acesta, şi pacienţii care vin cu bilet de trimitere din ambulatoriu sau de la medicii de familie. Laboratorul s-a acreditat în luna august, anul trecut, şi va intra în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în acest an.

like facebook

 În ultimul an, am beneficiat de dotare cu aparatură de ultimă oră în toate compartimentele, cu capacitate foarte mare, care efectuează analize atât spitalului, cât şi personalului din ambulator. Ceea ce ar trebui să ştie pacienţii şi este în beneficiul lor, este faptul că, dacă ar dori să se adreseze laboratorului central cu analize contra-cost, sunt analizele cu preţul cel mai mic de pe piaţă„, a spus Codruţa Pleşca.

Analizele contra-cost nu se fac pe bază de programare, în schimb, analizele gratuite care se execută în acest moment la laboratoarele de la Pediatrie şi Maternitate se fac pe bază de programare.

One thought on “Şefa Laboratorului Spitalului Judeţean: Analizele care se fac la spital sunt cu preţul cel mai mic de pe piaţă

  1. Daca s-ar face si corecte si cu profesionalism, ar fi un mare castig si pentru botosaneni si pentru spital.
    Doamne ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *