Zeci de botoşăneni sancţionaţi după ce şi-au ridicat case fără autorizaţii

munca in constructiiZeci de botoşăneni au fost sancţionaţi anul trecut de poliţiştii locali după ce şi-au ridicat case fără autorizaţie de construcţie. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Botoşani, 35 de construcţii au fost descoperite fără autorizaţii de construcţie, în urma unor controale inopinate. Au fost aplicate 423 de amenzi şi 167 de avertismente, cu o valoare totală de 137.910 lei.

like facebook

 De asemenea, poliţiştii locali au împărţit anul trecut somaţii pentru extinderea unor apartamente sau pentru execuţie balcoane, pentru execuţie şarpante fără autorizaţie de construire sau pentru oprirea lucrărilor.

Potrivit Poliţiei Locale, în zona cartier Ocolitor pacea, din cele 47 de imobile verificate doar 13 au autorizaţii de construire, în timp ce 26 de case au fost ridicate ilegal.

 

2 thoughts on “Zeci de botoşăneni sancţionaţi după ce şi-au ridicat case fără autorizaţii

  1. De ce nu vin cei de la inspectoratul de stat in constructii si la tara sa vada cate case s-au construit numai cu acordul primarilor. Ei taie, spanzura,le iau oamenii banii fara chitante. Toate se fac cu acordul domnului Ioan Ciobanu, cel mai mare mituit di judet.

  2. si va ofticati ca nu au impartit banii cu voi sa va platesca taxa de constructie???la munca nu la intins mana. stati in birouri sa taxati tot ce va trece prin cap ca doar voi sunteti proprietary peste tot.vedeti ce se intampla in ucraina???va vine si voua randul cat de curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *