Unul dintre contracandidaţii lui Gică Popescu la şefia FRF s-a aflat, marţi, la Botoşani

Razvan Burleanu la BotosaniUnul dintre principalii contracandidaţi ai fostului mare fotbalist Gheorghe Popescu la şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) s-a aflat, marţi, la Botoşani. Răzvan Burleanu, care este preşedinte al federaţiei Române de Minifotbal, s-a aflat în campanie electorală, având întrevederi cu patru dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul din Botoşani.

Burleanu s-a întâlnit cu preşedintele FC Botoşani, Valeriu iftime, cu preşedintele AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer, cu preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Mircea Calistru, dar şi cu patronul FCM Dorohoi, Victor Mihalachi.

„Am început început această campanie extenuantă, dar pe de altă parte cu surprize destul de plăcute. Mă bucur că am ajuns şi la Botoşani şi m-am întâlnit cu mebrii afiliaţi ai FRF. Pot să vă spun că am întâlnit aici oameni care într-adevăr şi-au dat seama că pentru prima dată au avut în faţa lor un om care are un program prin care fotbalul românesc poate fi scos din lâncezeală”, a spus Burleanu.

like facebookRăzvan Burleanu este preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, dar şi preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal şi cicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Minifotbal.

Echipa naţională de minifotbal a României a câştigat toate cele patru turnee finale la care a participat în ultimii patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *