BMW cu ITP expirat oprit din drumul spre Moldova

masina politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul PTF Stânca au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul înmatriculat în Italia ce avea ITP-ul expirat.

În data de 17 februarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat cetăţeanul moldovean Nicolae G., de 29 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW înmatriculat în Italia.

like facebook

 În urma verificărilor suplimentare efectuate de către poliţiştii de frontieră, s-a constatat că certificatul de înmatriculare eliberat de autorităţile italiene are aplicat colantul cu inspecţia tehnică periodică expirat.

Pe numele lui Nicolae G. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se precizează într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *