Monden! Primarul Ovidiu Portariuc divorţează

Ovidiu Portariuc cu sotia si cu sora saPrimarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, a lansat public, luni seară, o informaţie surpriză. El a nunţat că divorţează, după zece ani de căsătorie, de soţia sa Laura.

Portariuc şi-a postat decizia pe contul personal de Facebook.

„Am hotărât împreună cu soţia mea ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație normala de amiciţie şi de a ne ajuta reciproc. Regret că s-a ajuns aici dar priorităţile diferite în viaţă şi-au spus cuvântul. Pentru mine este extrem de important ceea ce am de făcut în Botoşani şi voi rămâne 100% implicat în a schimba viaţa oraşului în bine. În mod similar voi susţine eforturile soţiei în propria carieră. Nu e uşor să te desparţi de cineva după 10 ani dar o vom face în linişte, pentru că au fost 10 ani frumoşi. Îi mulţumesc soţiei mele că a fost alături de mine, o voi preţui în continuare ca pe o bună prietenă„, susţine Portariuc.

like facebookPortariuc şi soţia sa au un copil, despre care primarul spune că va rămâne prioritatea sa.

portariuc anunta divortul pe FacebookFiul nostru David Ştefan este pe mai departe prioritatea noastră comună şi ne vom concentra în totalitate pe creşterea şi educaţia lui. Voi fi alături de el şi vreau să îmi petrec cât mai mult timp cu el, ca şi până acum„, a spus Portariuc

Edilul- şef al Botoşaniului spune că nu va mai discuta public pe acest subiect şi face apel la intimitate.

De altfel, Ovidiu Portariuc a stat în toată această perioadă, de la alegerea sa ca primar şi până acum, la distanţă de soţia, care a locuit, alături de copil, la Iaşi, ea lucrând la societatea EOS KSI România.

2 thoughts on “Monden! Primarul Ovidiu Portariuc divorţează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *