Ţurcanu: Dacă este vorba de plecat de la guvernare, plecăm toţi în frunte cu premierul şi ne întoarcem la popor. Alegeri anticipate

florin turcanu cjPreşedintele organizaţiei judeţene PNL este ferm în ceea ce priveşte poziţia PNL în cadrul USL precum şi modul de guvernare.

Florin Ţurcanu a precizat că partidul pe care îl reprezintă nu va pleca de la guvernare pentru că a intrat într-un proiect, USL, asumat alături de populaţie. Acesta a tras totuşi un semnal de alarmă menţionând că PNL este un partid egal cu PSD în cadrul alianţei şi nu o anexă.

like facebook” PSD a vrut să ne transforme într-o anexă. Când nu mai consideră că suntem parteneri în cadrul alianţei, ne dăm demisia toţi din Guvern, în frunte cu premierul şi ne întoarcem la popor, alegeri anticipate. Poporul ne-a dat puterea nu PSD”, a afirmat Florin Ţurcanu.

6 thoughts on “Ţurcanu: Dacă este vorba de plecat de la guvernare, plecăm toţi în frunte cu premierul şi ne întoarcem la popor. Alegeri anticipate

  1. Se vede ca nu esti constient ca poporul a votat doar contra Basescu nu pentru voi. De aici procentul mare obtinut. Daca va intoarceti acum la popor dupa ce n-ati facut nimic bun pina acum ci numai rele , vezi propaganda desuchiata a Turcanului , atunci nu veti primi nici gaura de la covrig.Cum de nu va dati seama de asta?

  2. Mai bine te ai duce înapoi la stana şi să nu i uitpe antonescu ponta blaga şi băsescu să te ajute asta e clasa politica

  3. NU FITI INCONSTIENTI SI STRICATI CE POPORUL A HOTARAT .POPORUL VA TAXEAZA PENTRU ASTA DOMNULE TURCANU. CONTRAR CELOR SCRISE DE LUPII CU BLANA COLORATA DIN PORTOCALIU IN.. FORTA MOARTA.. PROSTIM MEREU POPORUL… SI ALTE DENUMITI CARE SA STEARGA TEROAREA EXERCITATA ASUPRA POPORULUI IN GUVERNAREA PORTOCALIE! AU TAIAT PENSIILE , AU TAIAT SALARIILE SI POFTIM AU APARUT AFACERI DE MILIOANE DE EURO IN AFARA ORASULUI……. CE ATI FACUT CU MILIARDELE DE DOLARI ECONOMISITI ??? ATI CALCAT POPORUL PE CAP NICI COMUNISTII NU AU FACUT ASA CEVA! RUSINE LUPI ASCUNSI IN ALTE BLANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *