Preşedintele CJ: Pacientul nu este încă pe primul loc la Spitalul Judeţean

bolnaviÎn Spitalul Judeţean şi secţiile exterioare ale acestuia, pacientul nu este pe primul loc. Declaraţia aparţine preşedintelului Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, care a afirmat că aceasta este cea mai mare problemă semnalată de comisia de control din spital. Zilnic, comisia constituită prin ordinul preşedintelui CJ raportează neregulile sesizate în unitate.

like facebook

Nu se înţelege că trebuie să tratăm pacienţii aşa cum se cuvine, începând de la curăţenie, cum îl primeşti, cum îl tratezi. Banii de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate vin pentru că avem pacienţi. Pacientul respectiv plăteşte contribuţia la stat. Cadrele medicale primesc salarii din taxele şi impozitele pe care le plăteşte cetăţeanul şi trebuie să înţeleagă toţi că sunt acolo pentru că au pacienţi„, a spus Ţurcanu.

 

 

4 thoughts on “Preşedintele CJ: Pacientul nu este încă pe primul loc la Spitalul Judeţean

  1. nu ai vrea sa ne mai lasi in pace,in necazul nostru cine te mai crede ca esti cu cei amarati?toate licitatiile le imparti la nasi si prieteni rusine sa va fie!!!!!!!!!!!

  2. hai lasa,cati pacienti platesc contributia?ai vazut statisticile pentru Botosani ?,cheltie mai mult de 4 ori mai mult de cat se colecteaza din contributii ca restul sant asistati sociali si alti neplatitori!Adica tot cele cateva mii de salariati ii poarta in spate dar la drepturi au egalitate

  3. Da, presedintele Turcanu nu ne spune o noutate. Din 1990 si pina astazi a fost , este si va fi si in viitor la fel. De ce? Pentru ca legea sanatatii este cum este ea, pentru ca nu exista proceduri clare privind acordarea asistentei medicale, pentru ca personalul umbla dupa bacsisuri si ii doare in popou de pacienti si pentru ca la conducerea acestui spital, il ultimii 20 de ani, au fost proptiti, de fiecare data, niste indivizi care habar nu au despre managementul specific unitatilor spitalicesti.
    Nici nu era nevoie sa mai consume timp si bani o comisie de control care nu ne-a spus nimic. Ceea ce am spus eu reprezinta problemele esentiale pe care
    Consiliul judetean Botosani nu le va rezolva in acest mandat. De ce? Pentru ca nu are viziune si nici strategie, nu are specialisti si pentru ca nu are vointa politica de a actiona cu adevarat. Pina acum am auzit numai povesti de adormit copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *