Ada Macovei în rochie de mireasă FOTO!

ada macovei nunta botosani1Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Judeţean a purtat din nou rochie de mireasă, sâmbătă seară, când a avut loc petrecerea.

Ada Macovei a ales o ţinută deosebită, rochie de mireasă roz asortată cu un trandafir roşu.

Mirii au optat pentru o petrecere de zi,  la restaurantul Rapsodia, începută la ora 13.00 şi finalizată aproape de miezul nopţii. Mirele, Alin Seucaliuc a glumit spunând că petrecerea „se termină când se termină”. Cei doi au avut 120 de invitaţi, prieteni apropiaţi şi rude, care au fost serviţi cu un meniu tradiţional.

like facebookAda Macovei, ce activează în prezent ca profesor la Şcoala 11, s-au căsătorit civil în urmă cu o săptămână cu profesorul metodist de la Casa Corpului Didactic.

Fosta şefă a IŞJ a mai fost căsătorită, având din prima căsătorie un copil de 13 ani.

ada macovei nunta botosani3ada macovei nunta botosani2jpgada macovei nunta botosani

 

 

3 thoughts on “Ada Macovei în rochie de mireasă FOTO!

  1. == EU IL CUNOSC PE EL E UN TIP FOARTE DE TREABA MI A PROF IN LICEU CATVA TIMP ( LICEUL CU PROGRAM SPORTIV ) ORICE AR ZICE ALTI E UN OM DE NOTA 1000000000 si MACOVEI E …. PREA INCREZUTA PREA CREDE IN …. FARA SA STIE ADEVARUL …..IAR IN URMA CU 2 – 3 ANI … AM RUGAT O S AMI DE A UN POST IN ALTA PARTE DE EDUCATIE FIZICA IN ALTA PARTE DAR TOTI ERAU INTELESI SA MA …..RACNEA LA MINE NU AM AVUT CU CINE SA MA INTELEG …. A ZIS : E…. PINTILIE DACA VREI EI , DACA NU NOI …ORICE AR ZICE ALTI …. NU PUTEAM LUA CE NU E DE PUTUT NU DE VRUT DACA ERA ASA NU MAI DEDEAM EXAMENE MERGEAM LA ….CE MI A DAT PRIMA DATA ? O SA RADETI … RELIGIE SI EDUCATIE FIZICA SI SPORT DAR LA CEI MICI ….. CU … INVATATOARELE ….:(LA 2 -3 SOCOLI APROPE DAR …. NU MI A CONVENT CA NU MI A DAT LA CEI MARI … LOR ……:( PE URMA ULTIMI 10 METRI …..TREBUIA SA MERG PRIN PADURE PE CAMPII …… IAR DE ATUNCI NICI NU M AM INSCRIS 🙁 IAR PE URMA … AU ZBURAT TOTI !!!!!!!!! DACA MI ADAEA SI MIE CAT DE CAT ….. ? NU VREAM … CI CAT DE CAT …..POATE DADEAM SI DEFUL ERA 3 ANI SI CEVA ….ASA CA …..UNI DAU LA 42 SAU MAI MULT …..ORICE AR ZICE … DUMNEZEU EXISTAAAAA !!!! 🙁

  2. ba pintilie sigur ai facut facultatea ???? mai mult ca sigur la IDD lui Hunca &Nacu … ma intreb daca ai avizul psihologic pt anul in curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *