Promisiuni de la CNADR pentru asfaltarea mai multor drumuri din judeţul Botoşani

drum cristinesti- racovatSocial democraţii botoşăneni speră că anul acesta să fie asfaltate mai multe drumuri naţionale, aproximativ 150 km, apreciază preşedintele PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi.  El a declarat că există promisiuni privind realizarea acestei investiţii de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADR).

like facebook

 Mi-a dat asigurări şeful CNADR, Narcis Neaga, pentru a mai obţine finanţări pe zona de mentenanţă a drumurilor naţionale şi să turnăm covoare asfaltice pe cât mai mulţi kilometri în judeţul Botoşani. Pe o cifră optimistă, noi am dori să asfaltăm în jur de 150 km. Este o sumă foarte mare necesară acestei investiţii. Să vedem cât putem primi„, a spus Dolineaschi.

One thought on “Promisiuni de la CNADR pentru asfaltarea mai multor drumuri din judeţul Botoşani

  1. ,,pentru a mai obţine finanţări pe zona de mentenanţă a drumurilor naţionale şi să turnăm covoare asfaltice pe cât mai mulţi kilometri în judeţul Botoşani” – iată o frază sforăitoare și cam neinteligibilă a ,,marelui” Dolineaschi.
    Cică să obținem finanțări pe zona de mentenanță să mai turnăm asfalt !
    In al doilea rind, personal as dori sa ni se spuna foarte exact si la obiect daca in acest an vom avea cel putin 50 de km de drum modernizat pina la Suceava sau nu? Ca de lucrari de azi pe miine , asa cum au fost cazul drumului spre Flaminzi suntem satui. A observat toata lumea ca banii au fost cheltuiți cu o extrem de mica eficienta.
    Domnilor, lasati-va de sforaituri care seamana a campanie electorala mascata.Nu mai merge acum, in 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *