Florin Ţurcanu: Este o vrăjeală electorală această alianţă USD

florin turcanuLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, consideră că Uniunea Social-Democrată este o vrăjeală electorală. El a menţionat că intenţia PSD este de a induce în eroare cetăţenii şi de a confunda USD-ul cu USL-ul. Asta în condiţiile în care USL-ul a fost votat de 70% din botoşăneni.

Am încredere în cetăţeni că nu se vor lăsa duşi cu vrăjeala, că nu vor vota politicieni care fac tot felul de alianţe, şi că pe 25 mai vor vota ceea ce trebuie. Să văd atunci cu ce declaraţii mai ies politicienii care astăzi fac astfel de alianţe pentru a induce în eroare electoratul„, a declarat Florin Ţurcanu care este convins că USD nu va lua un procent măcar apropiat de ceea ce a luat USL. 

like facebook

 Acesta a afirmat totodată că PNL va merge singur pe liste la alegerile europarlamentare, iar la nivelul judeţului Botoşani se doreşte obţinerea unui procent de 35%.

Noi mergem singuri şi am un angajament politic făcut, să obţinem 35%, şi sunt convis că vom obţine acest procent asumat în cadrul Biroului Politic. Le doresc succes dar în acelaşi timp trebuie să respectăm şi angajamentele făcute. Nu ştiu cum o să poţi merge să spui la om şi de USD şi de USL, dar în fine…Nu e treaba mea„, a adăugat liderul PNL Botoşani. 

One thought on “Florin Ţurcanu: Este o vrăjeală electorală această alianţă USD

  1. Tu si cu oile tale chiar sunteti o vrajeala politica de rahat. Plecati la pascut ca acolo va pricepeti
    impreuna cu celelaltew partide pacalici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *