Preşedintele PSD Botoşani despre USL: Toţi pentru unul şi unul pentru toţi

intalnire Turcanu- DolineaschiPresedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi, a declarat, vineri, ca alianta USL va continua sa functioneze. El a declarat ca a purtat discutii cu colegii sai, iar PSD isi mentine dorinta ca proiectul USL sa continue. Dolineaschi a adaugat ca alianta electorala Uniunea Social Democrata nu afecteaza in niciun fel alianta politica USL, dat fiind faptul ca prima este valabila doar pe perioada alegerilor europarlamentare.

like facebook

 ” Sunt trei motive care ne obliga la continuarea proiectului USL: increderea uriasa pe care ne-au dat-o cetatenii sub culorile USL. Este cea mai importanta alianta politica din Romania. Un alt argument este rezultatele bune avute in guvernarea USL pana in prezent, si se vede in cifre macroeconomice. Mai sunt cateva proiecte majore pe care trebuie sa le facem si pe care le-am asumat, revizuirea Constitutiei, reforma administrativa si descentralizarea si reforma electorala. Daca e sa fiu plastic in exprimare, ar fi  <Toti pentru unul si unul pentru toti> in aceasta constructie politica si ne exprimam dorinta ca USL sa mearga mai departe, pentru ca este un proiect politic extrem de important in care au incredere cetatenii„, a spus Dolineaschi.

2 thoughts on “Preşedintele PSD Botoşani despre USL: Toţi pentru unul şi unul pentru toţi

  1. cel mai hot si corupt partid care a existat vreodata,cine are incredere in voi mai hotilor,si ce lucruri bune a facut usl de cand este la guvernare???? rele sunt destule dar bune nu e nici unul.asa ca hai lasati o mai moale cu prosteala ca numai tine.sper sa iasa lumea in strada si sa ajungeti co totii la puscarie sau chiar mai bine pt noi sa fiti omorati cu pietre in strada

  2. Il credeam mai destoinic pe acest Dolineaschi – sau, cel putin, asa arat la inceputurile carierei politice.
    Pacat. S-a ”pontizat” ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *