Portariuc, felicitat de Dolineaschi pentru „marea victorie privind transferul terenurilor de la armată”

Andrei Dolineaschi si Ovidiu PortariucPresedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi, l-a felicitat, vineri, pe primarul municipiului Botosani pentru “marea victorie privind transferul terenurile de la armata”. Dolineaschi sustine ca acest proiect reprezinta un pas important in administratia botosaneana si un punct din campania electorala a PSD care a fost atins. Pas

like facebookEste un proiect care a stat,  in fostele adminstratii, ani de zile prin sertare. In sedinta de Guvern s-a aprobat transferul terenurile de la MApN catre autoritatea locala. Vor asigura o dezvoltare mai buna a municipiului. De tot ce s-a intreprins pe aceasta zona, trebuie felicitat primarul. Este un pas major”, a spus Dolineaschi.

Reamintim ca saptamana aceasta Guvernul a aprobat printr-o hotarare transferul terenurilor armatei catre municipalitate.

One thought on “Portariuc, felicitat de Dolineaschi pentru „marea victorie privind transferul terenurilor de la armată”

  1. Sunteti niste prosti si ipocriti ! Aceasta actiune a fost inceputa de catre fostul prefect Roman – caruia ii place armata ca sarea-n ochi ! Copilul asta stramb nu are nicio contributie – s-a intamplat sa se finalizeze in mandatul lui de primar, primul si unicul, sper.
    Si, apropo, a trecut la consiliul local, nu la primarie !
    Sa fie felicitat pentru ceea ce a facut EL, adica NIMIC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *