Liderul PSD Botoşani: USD poate guverna fără PNL

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuLiderul PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, susţine că, în cazul retragerii de la guvernare a PNL, noua Uniune Social Democrată (USD), formată din PSD, PC  şi UNPR, poate asigura guvernarea României.

Dacă PNL îşi doreşte cu orice preţ să iasă de la guvernare, din motive doar de ei ştiute, sunt sigur că USD va asigura stabilitate şi va duce mai departe obiectivele şi misiunea USL„, a spus Portariuc.

like facebookLa rândul său, şeful PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a spus, tot joi, că PSD încearcă aruncarea PNL din Guvern.

„Totul este pregătit dinainte. Asta e dorinţa lor„, a spus Ţurcanu.

Declaraţiile sunt făcute pe fondul tensiunilor din interiorul USL, la nivel central, ca urmare a faptului că PNL nu agrează varianta cu patru vicepremieri, dintre care unul de la PC.

 

One thought on “Liderul PSD Botoşani: USD poate guverna fără PNL

  1. Niste jigodii cu totii, fie PSD-isti fie PNL-isti … Pentru ei mai presus de orice sunt banii furati de la stat si impartirea functiilor bine platite. Cind nu se mai inteleg rup aliantele girate de alegatori si fac altele dupa propriile interese. Noi nu suntem decit masa de manevra luata in considerare doar la alegeri. Dupa alegeri nu mai contam deloc. Ar fi bine sa ne trezim si la alegeri sa-i tratam cu acelasi sictir cu care ne trateaza ei pe noi, adica sa nu ne intereseze …. Altfel le facem din nou jocurile, ii punem in functii caldute si bine platite dupa care iar rid de noi (este binecunoscut cazul unui deputat care afirma peste tot ca si-a pupat undeva alegatorii o luna in campanie dupa care a venit rindul alegatorilor sa il pupe pe el undeva 4 ani). Abia astept sa-mi mai vie activistii de la partide la usa si sa incerce sa ma determine sa ies la vot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *