Paradă de costume populare, în premieră, la Botoşani

Foto:OltTv
Foto:OltTv

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale împreună cu Consiliul Judeţean vor organiza anul acesta, în premieră, o paradă a costumelor populare. Acţiunea este programată să se desfăşoare, pe 1 mai, la Botoşani şi are ca scop păstrarea şi promovarea tradiţiilor populare.

like facebook

 De asemenea, vom premia toate comunele care au formaţii şi care participă la astfel de acţiuni, ca să îi motivăm să vină, să susţină tradiţia. O casă o vinzi, o maşină o vinzi, dar tradiţia nu poţi să o vinzi sau să o cumperi. Trebuie să o păstrăm„, a spus preşedintele CJ, Florin Ţurcanu.

 

One thought on “Paradă de costume populare, în premieră, la Botoşani

  1. Te rog sa nu ne mai jignesti cu asemenea sustineri. Cum poti sa spui ca ,in premiera” la Botosani se va organiza o parada a portului popular, cand asemenea actiuni au avut loc in ultimii 40 de ani?
    Se vede treaba ca cine te consilieaza pe probleme de cultura este el insusi neinstruit. Oare cind adevaratii oameni de cultura vor patrunde in institutiile de cultura cu caracter judetean pentru a da o noua stralucire si valoare zestrei culturale a judetului nostru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *