Preşedintele CJ despre asistenţi şi medici: Cei care au orgolii să stea acasă

florin turcanu la birou in CJ BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean speră ca managerul Spitalului Judeţean împreună cu directorul medical să găsească soluţii astfel încât să fie evitate situaţii precum cele de la Maternitate şi să se asigure un act medical corect. Florin Ţurcanu a declarat joi că acele cadre medicale care au orgolii să fie trimise acasă. Afirmaţia şefului CJ vine după ce conducerea Spitalului Judeţean a declarat că există o proastă colaborare între cadrele medicale, din cauza orgoliilor.

La serviciu vii să îţi îndeplineşti atribuţiile. Dacă sunt domni care au orgolii, să fie trimişi acasă. La servici vin să-şi facă meseria. Pacientul nu are nicio vină că ei au orgolii şi nu-şi pot împărţi nu ştiu ce. Sunt convins că directorul medical, care a fost pus acolo profesional şi nu pe criterii politice, trebuie să îşi facă datoria dacă vrea să rămână în acea poziţie„, a spus Florin Ţurcanu.

like facebook

El a afirmat că angajaţii Spitalului Judeţean nu mai au fost verificaţi ca acum, iar când încep să se facă descoperiri apar şi nemulţumiri.

Până acum era totul pus sub preş şi totul era în regulă. Până acum, pacientul era pe ultimul loc. Pe primul loc erau medicii, asistenţii.  Noi am schimbat şi vrem ca pacientul să fie pe primul loc şi este greu„, a adăugat preşedintele CJ.

2 thoughts on “Preşedintele CJ despre asistenţi şi medici: Cei care au orgolii să stea acasă

  1. Un tehnician pt.animalute isi da cu parerea despre medici si asistenti.Este normal aceste pareri cand Spitalul Judetean este menegeriat de un inginer si care este si vicepresedinte PNL?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *