Ţurcanu despre PSD: Ne-am asumat în faţa cetăţenilor un program de guvernare şi acum în loc în să găsim soluţii ne gândim că putem rămâne singuri la guvernare

Florin TurcanuLiderul liberalilor botoşăneni a comentat ultimile neînţelegeri la nivelul USL.

Florin Ţurcanu a precizat că era convins că după alegerile europarlamentare se va ajunge într-un punct delicat, însă se forţează înaintea alegerilor acest lucru. Potrivit acestuia cetăţenii vor rămâne cu un gust amar în ceea ce priveşte clasa politică.

like facebookPreşedintele Consiliului Judeţean a criticat atitudinea PSD de a ignora problemele adevărate şi de a se gândi doar la partid unic la guvernare.

„Eu eram convins că după alegereile parlamentare se va ajunge în punctul x dar văd că se forţează înainte de alegeri. Noi am fost corecţi şi naivi. Totul este pus punct la punct. Oamenii politici nu îşi respectă cuvântul. Noi ne-am asumat în faţa cetăţenilor un program de guvernare şi acum în loc în să găsm soluţii ne gândim că putem rămâne singuri la guvernare . Nu cred că asta au aşteptat şi aşteaptă cetăţenii de la USL. Cred că acum suntem într-o situaţie delicată şi este neclar din punctul meu de vedere şi cetăţenii vor rămâne cu un gust amar în ceea ce priveşte clasa politică. Este un punct de vedere personal,  eu mă aşteptam mai demult şi am spus acest lucru”, a afirmat Florin Ţurcanu.

 

One thought on “Ţurcanu despre PSD: Ne-am asumat în faţa cetăţenilor un program de guvernare şi acum în loc în să găsim soluţii ne gândim că putem rămâne singuri la guvernare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *