Excluderea din PP-DD a fostului preşedinte Marius Cristescu, suspendată de instanţă

PP-DD Botosani- Marius CristescuExcluderea din Partidul Poporului- Dan Diaconescu (PP-DD) a fostului preşedinte Marius Cristescu a fost suspendată, miercuri, de instanţă. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis să admită cererea de suspendare a deciziei, din 7 octombrie 2013, conducerii PP-DD privind excluderea din partid a consilierului local din municipiul Botoşani Marius Cristescu.

like facebookMăsura este valabilă până în momentul în acre instanţa se va pronunţa dacă excluderea a fost legală sau ilegală.

Până la pronunţarea definitivă şi irevocabilă a instanţei, Cristescu nu poate fi înlocuit nici din Consiliul Local al municipiului Botoşani.

12.02.2014
Ora estimata: 9:00
Complet: CAFN1
Tip solutie: Admite cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare formulată de reclamantul Cristescu Marius în contradictoriu cu pârâtul Partidul Poporului – Dan Diaconescu. Dispune suspendarea executării Hotărârii nr. 210/07.10.2013 emisă de pârât până la soluţionarea pe fond a cererii de anulare a respectivului act, cerere ce face obiectul dosarului nr. 5267/40/2013. Executorie de drept. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 12.02.2014.
Document: Hotarâre    12.02.2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *