Medici apostrofaţi de familiile bolnavilor. Motivul: pacienţii au fost externaţi şi trimişi acasă prea repede

bolnaviSituaţie mai puţin obişnuită întâmpinată de medicii de la Spitalul Judeţean. Aparţinatorii mai multor bolnavi au făcut scandal în momentul în care medicii i-au externat şi trimis acasă. Managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, spune că au fost mai multe situaţii când familiile bolnavilor i-au apostrofat pe medici de ce nu i-au mai ţinut în spital, pe motiv că ei nu au timp să se ocupe acasă de ei.

Sunt multe familii care îşi trimit bolnavii la spital, iar după ce se face tratamentul şi sunt returnaţi acasă, şi îi trimitem inclusiv cu maşinile spitalului şi pe cheltuiala spitalului, suntem apostrofaţi de ce i-am adus acasă. Că trebuia să-i mai ţinem în spital. Că ei nu au timp„, a spus Viorel Iliuţă.

like facebook

Mai mult, spun cadrele medicale, sunt pacienţi cu boli cronice în stadiul final, pentru care se insistă să fie ţinuţi în spital.

La ora actuală nu se mai moare acasă. Toată lumea, şi în special familiile, insistă să aducă pacienţii în spital„, a spus la rândul său directorul medical al Spitalului Judeţean, Mihaela Miler.

3 thoughts on “Medici apostrofaţi de familiile bolnavilor. Motivul: pacienţii au fost externaţi şi trimişi acasă prea repede

  1. da nu stiu ce ne mira ca la cati bani cere spitalul la o zi de spitalizare si la cata spaga se da mai bine te cazezi la RAPSODIA si vine medicu acolo ca tot dracu ala e cheltuelile sunt mai putine si nu dai atata spaga , ba la doctor , ba la asistenta , la infermiera nici nu mai zic ca ea e mai doamna ca doctoru si asistenta , oricum iesi mai ieftin . Oricum nu te baga nimeni in seama dac nu ai bani , de la portar pana la morga !

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Asa este ultima data cand am avut internat tata a trebuit sa dau spaga in stanga si in dreapta,este mai rau ca inainte . Fara bani nu te baga nimeni in seama.
    Rog pe aceasta cale daca d l Turcanu mai poate face ceva sau este o simpla abureala ?????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *