Vezi când ar putea să se deschidă Penny Market la Botoşani!

penny marketConstrucţia supermarketului Penny va începe în primăvară, după ce va fi eliberată autorizaţia de construcţie. Potrivit viceprimarul Catalina Lupascu, investitorii au depus o solicitare, săptămâna trecută, de concesionare a terenului pe care îl deţine în zonă municipalitate.  Este vorba de un teren de 238 de metri pătraţi, necesar pentru construirea complexului Penny Market. Pentru construcţia supermarketului este necesară demolarea a trei imobile, două aparţinând unor persoane fizice şi unul societăţii Elsaco Electronic.

like facebook Urmează ca într-o şedinţă de Consiliu Local să aprobăm această concesiune. În urma concesionării terenului, cu siguranţă vor depune documentele pentru autorizaţia de construcţie. Ei şi-au stabilit un termen de lucru undeva în primăvară„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

Ea a afirmat că investitorii vor să finalizeze lucrarea în toamnă. Supermarketul se va deschide vizavi de autogara Pris Com.

2 thoughts on “Vezi când ar putea să se deschidă Penny Market la Botoşani!

  1. Da… asta ne mai lipsea… Pe langa faptul ca nu produc, ci doar ne iau banii, le dau in cap si micilor comercianti locali… Felicitari, domnilor (vice)primari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *