Mihaela Huncă, şefa IŞJ: Nu vor fi nici disponibilizări, nici desfiinţări de unităţi de învăţământ

mihaela hunca 1Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean asigura cadrele didactice ca la nivelul invatamantului botosanean nu vor fi disponibilizari, intrucat scolile se incadreaza in buget. Potrivit inspectorului general al ISJ, pentru judetul Botosani proiectarea planului de scolarizare si a retelei scolare s-a realizat in functie de legislatia in vigoare, de sugetiile date de directori si de reprezentantii autoritailor locale.

“Nu vor fi disponibilizari si nici desfiintari de unitati de invatamant. Directorii au dat declaratii ca se incadreaza in buget si numarul de ore”, a spus Mihaela Hunca.

Declaratia a fost facuta dupa ce sindicatele din invatamant au acuzat faptul ca directorii de scoli vor fi degrevati de ore daca nu bugetul scolii este depasit.

One thought on “Mihaela Huncă, şefa IŞJ: Nu vor fi nici disponibilizări, nici desfiinţări de unităţi de învăţământ

  1. In 2010 directorul de la Seminarul Dorohoi a luat ore de la un titular, a scos catedra la restrangere de activitate. In urmatorul an a dat aceste ore unor suplinitori. Asa ca asigurarile inspectoratului nu au efect in teritoriu. Directorii fac ce vor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *