Exclusiv! Un fost prefect pregăteşte cea mai mare afacere imobiliară din acest an

teren alexandru simionovici
Terenul lui Alexandru Simionovici este situat lângă fabrica de pavele Victor Construct din Cătămărăşti

Un fost prefect al judeţului Botoşani este pe punctul de a încheia una dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare cu terenuri din acest an. El ar putea vinde Consiliului Judeţean nu mai puţin de opt hectare de teren.

like facebookÎntreaga suprafaţă deţinută de fostul prefect Alexandru Simionovici este situată în Cătămărăşti Deal, în vecinătatea staţiei de betoane a firmei Victor Construct.

teren alexandru simionovici in CatamarastiEl a oferit terenul contra unei sume de trei euro pentru fiecerae din cei 80.000 de metri pătraţi, asta înseamnând o tranzacţie de 240.000 de euro, adică 1,08 milioane de lei.

Terenul este necesar CJ pentru crearea unui parc industrial, în care ar putea dezvolta afaceri japonezii de la Yazaki, care produc piese pentru industria auto.

7 thoughts on “Exclusiv! Un fost prefect pregăteşte cea mai mare afacere imobiliară din acest an

  1. Este un pret acceptabil pentru C.J. tinand cont ca terenuri in suprafete asa de mari se gasesc foarte rar , cunoastem zona terenul este ff bun si fara sa exageram suprafata asa de mare nu avem la cunostinta sa mai existe in apropierea utilitatilor si drumului judetean . Apa si gaz sunt la 50-100 de metri dar ma gandesc la canalizare ca trebuie facuta o statie de pompare a apelor reziduale pentru urcarea lor pana (la strada la D.J.) la canalizarea principala. In zona in 2008 s-au vandut terenuri si cu 10 euro m.p. , iar Victor Construct cred ca a cumparat la vremea aceea cu 6-8 euro m.p. Eu personal pot spune ca singurele terenuri ,zone in care industria botosaneana se mai poare extinde (ma refer la fabrici mai mari) sunt zona statiei de betoane de la Victor Construct si iesirea din Catamarasti pana la Popas la Cucorani. In rest sa dea Domnul sa faca japonezii fabrica dar ma indoiesc , la fel ma indoiesc si de faptul ca Simionovici va vinde cu numai 3 euro m.p.

  2. Mai prieteni, inainte sa spuneti ca e o afacere „asa de buna”, haideti sa vedem cu cat se vand terenurile prin zona, la baisa pentru 1000 de mp se cer 15.000 de euro, adica 15 euro/mp, nu mai vorbiti prostii. Daca asta e pretul de vanzare, atunci ar trebui sa fim toti fericiti, pentru ca in primul rand espe avantajos pentru CJ iar in al doilea rand, daca vin japonezii aia s-ar crea 3.000 de locuri de munca – imens pentru un oras ca Botosani.

  3. Un escroc care si-a urmarit doar interesul lui si cu vila care i-a ramas lui dupa toata tevatura in care a si murit un om nevinovat si cu toate.Si acum iaca tot cu statul face si acum afacerea.Fraierii sau …mituitii!

  4. Parnaiasul asta a dat tunuri la OIF,a luat cu japca terenul pe care a construit viloiul,apoi la Prefectura cu buletinele de vot si iata acum scoate la iveala teren in Catamarasti.Acolo erau terenuri Gostat si el s-a trezit acolo stapan cu cupoane cumparate din piata(avea omul bani din invartelile anterioare si trebiau investiti)pe te miri ce.De altfel toti cei care au lucrat pe la Directia Agricola,Cadastru,Casa Agronomului,Gostat,OIF,s-au uns cu miere pe degete le acum se ling.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *