Japonezii de la Yazaki nu vor terenul de la Bucecea. Vezi unde primesc!

florin turcanu la birou 1Răspunsul japonezilor cu privire la investiţia pe care intenţionează să o deruleze în judeţul Botoşani ar putea fi pozitiv. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, oficialii Yazaki Europe Limited, furnizori de rang mondial pentru industria automobilistică, au ales să investească în România şi nu în Bulgaria, iar locaţiile asupra cărora urmează să se pronunţe sunt Botoşani şi Brăila.

Întrucât ei şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de locaţia propusă în judeţul Botoşani, respectiv zona Bucecea, Consiliul Judeţean a venit cu o nouă locaţie, zona Cătămărăşti.

Compania japoneză caută un spaţiu de 7.000 metri pătraţi pentru sediul lor și vor să construiască o unitate de producere a unor componente auto.

like facebook

 În Cătămărăşti am identificat 10 hectare de teren. Le vom duce acolo gaz şi apă la poartă. Terenul este proprietatea a două persoane fizice şi dacă ne dau un accept scris, desemnăm o comisie în plenul Consiliului Judeţean să  începem negocierile , ca să achiziţionăm terenul„, a spus Florin Ţurcanu.

Terenul va fi pus la dispoziţia companiei japoneze gratuit. Dacă vor alege locaţia la Botoşani, vor fi create, spun autorităţile, peste 3000 de locuri de muncă.

2 thoughts on “Japonezii de la Yazaki nu vor terenul de la Bucecea. Vezi unde primesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *