Situaţie incredibilă la Fisc. Contribuabilii primesc cu întârziere adeverinţele din lipsă de toner şi hârtie

copiator defect fiscPierderea personalităţii juridice a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Botoşani, pare a aduce numai dezavantaje.

Instituţia, devenită Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, este în subordinea Direcţiei Regionale de Administrate Fiscală Iaşi, a ajuns într-o criză de consumabile, tonere şi hârtie.

Pe lângă funcţionari suferă şi contribuabilii care stau la cozi pentru a aştepta eliberarea unor adeverinţe, care se imprimă cu greu prin doar câteva imprimante care au rămas funcţionale la nivelul instituţiei.

like facebookFinanţiştii susţin că au făcut în repetate rânduri solicitări la Iaşi pentru a primi consumabile, însă au primit cu mult sub necesar sau în unele cazuri toner pentru alte tipuri de imprimante şi nu au putut fi folosite.

Conducerea Direcţiei Regionale de Administrare Fiscală Iaşi nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima un punct de vedere.

aglomeratie fisc botosani

One thought on “Situaţie incredibilă la Fisc. Contribuabilii primesc cu întârziere adeverinţele din lipsă de toner şi hârtie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *