Medicul Gina Puflea, criticat din nou de şeful Consiliului Judeţean

Gina Puflea
Gina Puflea, coordonator Maternitatea Botosani

Coordonatorul Secţiei de Obstetrică şi Ginecologie, medicul Gina Puflea, este din nou în vizorul preşedintelului Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Acesta susţine ca nu este în regulă ce se întâmplă la Maternitatea Botoşani, acuzând-o indirect pe Gina Puflea că nu îşi face treaba ca şi coordonator al Secţiei de Obstetrică şi Ginecologie. Ţurcanu a mai propus o dată sancţionarea medicului, pentru ideea privind introducerea taxei pentru cezariană şi pentru asistenţa preferenţială la naşterea naturală.

like facebookDoamna doctor Puflea a scapat o data, ca i-a tinut partea colegul meu Iliuta. Daca se mai intampla si exista dovezi in sensul acesta, inseamna ca pe parte medicala ea nu isi face treaba bine acolo.Nu stiu ce fac, dar nu e in regula„, a spus Turcanu.

One thought on “Medicul Gina Puflea, criticat din nou de şeful Consiliului Judeţean

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Refu z sa cred ca o Doctorita ca Dna Dr.Puflea poate fi acuzata de un asemea Om.Sa-si vaza de turma lui de la Sulita si sa nu mai jigneasca intelectualitatea acestui judet.Cine nu stie cu cit profesinalism isi face datorie acest medic !Felicitari Dna Doctor.Dl este un mare Cioban care face rau peste tot.O s-al bata Dumnezeu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *