Serviciul de evidenţă a persoanelor s-a mutat în Uvertura Mall

evidenta populatiei mall botosaniServiciul de evidenţă a persoanelor funcţionează, de luni, în Uvertura Mall, după ce s-a mutat din fostul sediu al Bancorex. Costel Gabur, şeful serviciului a precizat că spaţiul de la mall este mai generos, 317 metri pătraţi, însă programul a trebuit să se plieze cu cel al complexului comercial.

like facebookAstfel, accesul publicului se va face începând cu ora 10 până la ora 16.30, excepţie făcând ziua de miercuri când programul este până la ora 18. Angajaţii vor începe programul normal, de la ora 8, însă până la 10 se vor ocupa de actualizări de baze de date. Fiecare persoană are acces la servicii pe baza unui bon de ordine. Luni, până la ora 11, erau deja peste 100 de persoane.

” Sunt şapte ghişee, din care patru pentru priimit acte. Din momentul în care se va da drumul la cartea de identitate electronică, se va lucra dintr-un capăt în altul, astfel încât, fiecare angajat va face fotografia şi actualizarea de date. În prima zi de funcţionare ne aşteptam să fie aglomerat pentru că trei zile nu am funcţionată din cauza mutării”, a declarat Costel Gabur.

La inaugurarea noului spaţiu au fost prezenţi viceprimarul Cosmin Andrei şi consilierul local Ady Petruşcă.

” Este un serviciu modern, un serviciu care se încadrează pe linia Primăriei, cu deschidere spre cetăţean în care timpii de aşteptare sunt mai limitaţi, prin oferirea unor condiţii de aşteptare mai bune. Toţi colegii îşi dau concursul pentru satisfacerea nevoilor cetăţenilor din municipiul Botoşani”, a afirmat Cosmin Andrei.

evidenta populatiei mall botosani1evidenta populatiei mall botosani2evidenta populatiei mall botosani3evidenta populatiei mall botosani4evidenta populatiei mall botosani5evidenta populatiei mall botosani6evidenta populatiei mall botosani7

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *