Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean au ieşit bine la evaluare

gheorge sorescu paul paval si radu judeleVicepreşedinţii Consiliului Judeţean, dar şi administratorul judeţului si-au indeplinit atributiile pe functiile pe care le detin. Cel putin aceasta este concluzia auditului realizat la cererea presedintelui CJ, Florin Turcanu. Potrivit lui Turcanu, atat Gheorghe Sorescu cat si Paul Paval „si-au facut treaba conform legii”.  

Lucrurile au iesit in regula. Volumul cel mai mare de lucru il are Sorescu. Exista obligatia de a verifica” a spus Turcanu.

Acesta a adaugat ca in Sorescu a avut tot timpul incredere si a afirmat ca daca va fi si in 2016 la presedintia CJ, va face echipa tot cu acesta. In ceea ce il priveste pe vicepresedintele PSD, Paul Paval, Turcanu a spus ca este un om cu „bun simt” si isi face treaba.

like facebook

 Desi nu au primit oficial calificative, presedintele CJ a spus ca cei doi vicepresedinti ar fi notati cu nota 3, iar Radu Judele, administratorul judetului cu nota 2, pe o scara de la 1 la 5.  

Daca domnul Judele vrea o nota mare, mai sunt note si la ministere„, a spus Turcanu. Evaluarea a avut loc in luna ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *