Doliu pe pagina de Facebook a şoferului din Botoşani care a murit în accidentul de la Bihor

tibi betiucReacţiile îndurerate ale colegilor, rudelor şi prietenilor lui Tiberiu Betiuc sau Tibi, cum îi spuneau apropiaţii, au umplut pagina de Facebook a botoşăneanului. Zeci de mesaje au fost postate pe pagina sa de socializare. Cei mai mulţi dintre ei îşi exprimă regretul că a murit prea devreme şi a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi o fetiţă care va creşte fără tată. Nimănui nu-i vine să creadă că Tibi a putut să cadă pradă unui astfel de accident.
Iată câteva dintre mesajele postate pe pagina de socializare a botoşăneanului:

-Dumnezeu sa te ierte, sincere condoeante familiei…

-Dumnezeu sa te ierte si sa dea putere familiei tale de a merge mai departe !

-Dumnezeu sa te ierte..si multa putere familei indurerate care a ramas in urma acasa cu sufetele sfasiate…:))))

-Cu inimile îndurerate, ne rugăm pentru odihna veşnică a celui care a fost un prieten,un frate,un sot,un tata……. DUMNEZEU SA TE AIBA IN GRIJA PRIETEN DRAG

-Frate, sper ca esti intr-un loc mai bun decat asta unde am ramas noi…

tibi betiuc 2-Un „Camionagiu” moare într-un accident. Un copil îl întreabã pe tatãl sãu: Cine e domnul ãsta care a murit? Nu stiu fiule. Stiu doar cã era un „Camionagiu”. Copilul se apropie de o altã persoanã care era într-un camion de lângã,plângând si luîndu-l de mânã îl întreabã: Puteti sã-mi spuneti ce-i ãla un „Camionagiu”? Soferul acelui camion îi rãspunde cu vocea tremurândã si cu ochii plini de lacrimi: Un „Camionagiu”…..ESTE O PERSOANÃ CARE DOARME MAI PUTIN CA MULTI ALTII , CARE DESEORI SUFERÃ DE FRIG , DE CÃLDURÃ , DE FOAME , TRECE PRIN PLOI , FURTUNI , NU ARE SÃRBÃTORI , CRÃCIUN , AN NOU SI ÎN MULTE MOMENTE IMPORTANTE NU ESTE ACASÃ.NU-SI VEDE COPIII CRESCÂND , NU-I ÎNGRIJESTE CÂND SUNT BOLNAVI , PRIMESTE INSULTE SI POATE CHIAR LOVITURI . SUFERÃ SI ÎSI DÃ VIATA PENTRU CEILALTI….PLÂNGE…SIMTE…ÎI PARE RÃU…SI MULTE ALTE LUCRURI CARE I SE ÎNTÂMPLÃ ! DAR CÂND SE URCÃ LA VOLANUL UNUI CAMION , CEEA CE FACE CU DRAGOSTE SI CU MÂNDRIE , SE TRANSFORMÃ ÎN „CAMIONAGIU” , FÃRÃ SÃ-I PESE CÃ POATE AVEA UN ACCIDENT , SAU NU STIE DACÃ SE VA ÎNTOARCE CU BINE ACASÃ , SAU CÃ TREBUIE SÃ RÃMÂNÃ PLECAT PENTRU MAI MULTE ZILE SAU CHIAR MAI RÃU DE-ATÂT … SÃ-SI PIARDÃ VIATA … ASTE E O PÃRTICICÃ DIN CEEA CE E UN „CAMIONAGIU” . Deodatã se aude un telefon mobil din buzunarul pantalonului celui cãzut… Colegul „Camionagiului” decedat lasã copilul o clipã pentru a lua telefonul si vãzându-l îsi dã seama cã era chemat de acasã. Era un mesaj si cu voce scãzutã îl citeste : „BUNÃ TATÃ, AM LUAT TELEFONUL MAMEI CA SÃ-TI SCRIU ACEST MESAJ SI SÃ TE FELICIT DE ZIUA TA . ABIA ASTEPT SÃ-TI VEZI CADOUL , DUPÃ CELE 12 ZILE DE CÂND ESTI PLECAT SI NU AI PUTUT FI ACASÃ SÃ-TI TAI TORTUL , AZI O S-O FACEM ÎMPREUNÃ . TE IUBESC TATÃ ! ESTI SUPER TATÃL MEU SI TE ASTEPTÃM ACASÃ ! Asa e viata unui „Camionagiu” . Dacã se poate difuzati mesajul pentru ca lumea în loc sã critice, sã aprecieze efortul Profesionistilor Volanului , care nu fac altceva decât sã vegheze în timp ce toti dorm si câteodatã pânã chiar si viata si-o oferã fãrã a primi nimic în schimb.

One thought on “Doliu pe pagina de Facebook a şoferului din Botoşani care a murit în accidentul de la Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *