Un şofer din Botoşani, decedat după ciocnirea a două TIR-uri

accident TIR-uri la Bihor
Foto: eBihoreanul.ro

Şoferul unui TIR înmatriculat în Botoşani a murit, duminică, în urma unui grav accident de circulaţie care s-a produs pe DN 1, în localitatea Tinăud din judeţul Bihor. Două autotrenuri s-au ciocnit frontal, într-o curbă, iar ambii şoferi au fost încarceraţi.

Bărbatul din Botoşani a decedat imediat, fiind scos din cabina maşinii de echipele de descarcerare.

like facebookPotrivit Poliţiei, TIR-ul de Botoşani, care aparţine firmei Est Trans, se îndrepta spre Cluj şi era încărcat cu granule de plastic. Într-o curbă pericoloasă, el s-a ciocnit frontal cu un camion al firmei Cecconi.

accident TIR-uri la Bihor 1Autotrenul din Botoşani s-a răsturnat, cabina ieşind de pe carosabil pe sensul lui de mers, iar remorca oprindu-se de-a curmezişul pe şosea. În impact, TIR-ul a zdrobit un BMW parcat pe marginea drumului, în care nu se afla nimeni, şi s-a oprit într-un gard şi o poartă, la distanţă foarte mică de o casă.

Cabina TIR-ului înmatriculat în Bihor a fost parcă smulsă de remorcă, s-a răsturnat, iar remorca a intrat în autotrenul cu numere de Botoşani. Ambele cabine de TIR au fost complet distruse, rămânând din ele doar un mare morman de fiare şi plastic.

În camionul firmei Cecconi se aflau două persoane, una decedând la spital, iar cealaltă rănită grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *