Cătălin Bordea a făcut show într-un pub din Botoşani. Sute de oameni au râs la glumele lui

bordea grand irish pub botosani4Botoşăneanul Cătălin Bordea s-a întors acasă, sâmbătă, în interes de serviciu. Actorul a susţinut un spectacol de stand up comedy în Grand Irish Pub alături de alţi trei colegi de breaslă. S-a declarat încântat de publicul botoşănean menţionând la final că va reveni oricând în oraşul său natal.

Chiar şi aşa unii dintre spectatori au fost ţintele glumelor lui, în cadrul spectacolului un elev de la liceul Elie Radu fiindu-i „victimă.

like facebookMomentul de comedie a adunat peste 450 de oameni în pub-ul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar Bordea nu a fost singurul botoşănean care a urcat pe scenă, acesta fiind concurat la glume de Vlad, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Botoşani.

 

bordea grand irish pub botosani3bordea grand irish pub botosani5bordea grand irish pub botosani6bordea grand irish pub botosani7bordea grand irish pub botosani8bordea grand irish pub botosani9bordea grand irish pub botosani10bordea grand irish pub botosani11bordea grand irish pub botosani12bordea grand irish pub botosani13bordea grand irish pub botosani14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *