Dragoş Cristea: Profesorii care au cunoştinţă de posturi ascunse, să sesizeze Inspectoratul Şcolar

Dragos Cristea
Dragos Cristea

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean face un apel catre cadrele didactice sa sesizeze inspectoratul in cazul in care au la cunostinta situatii privind catedre dosite.  Constituirea posturilor are loc în perioada 3-14 februarie, iar avizarea proiectului de încadrare pe anul şcolar viitor se face în perioada 17-24 februarie, la Inspectoratul Şcolar.

Directorii de scoli care vor ascunde posturi isi asuma rigorile legii si risca sanctiuni drastice, a declarat Dragos Cristea, purtatorul de cuvant al ISJ.

like facebook

 Este un apel pe care l-am facut si anul trecut, sa vina si sa sesizeze la Inspectoratul Scolar daca sunt nereguli in unitatile de invatamant„, a spus Cristea.

5 thoughts on “Dragoş Cristea: Profesorii care au cunoştinţă de posturi ascunse, să sesizeze Inspectoratul Şcolar

  1. La Vlahuta Sendriceni sunt eronate unele raportari privind vacantarea posturilor – Daca au 26-34 ore, raporteaza o catedra, e drept?
    Oricum nu verifica nimeni si chiar daca ar verifica, este cineva acolo care te face din pix si pleci convins ca este asa cum a spus EL.

  2. Draga „gina(ca)gaina”, e corect. Se dau libere doar catedre de 18 ore si multipli de 18. Intre 26-34 ore nu este nici un multiplu de 18, urmatorul e 36. Restul se dau la ore razlete pentru intregiri de catedra sau plata cu ora. Asta o stiu si eu care sunt cioban la Ursoaia. Apai tu care trebuie sa fii profesoara!?!? Mai e si situatia cand unii multipli nu au viabilitate 4 ani si se dau pe 1 an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *