CPU de la Spitalul de Copii nu a primit finanţare de la Ministerul Sănătăţii, deşi au existat promisiuni pentru luna ianuarie

Spitalul de Copii -CPUCompartimentul de Primire Urgente a Sectiei de Pediatrie nu a primit inca finantare de la Ministerul Sanatatii, desi au existat promisiuni ca acest lucru se va intampla in luna ianuarie. Daca nu se va face acest transfer cat mai repede, unitatea spitaliceasca va intampina probleme financiare, a declarat deputatul Tamara Ciofu. Acesta sustine ca CPU de la Sectia de pediatrie functioneaza din 2011 pe banii spitalului si nu pe banii ministerului, asa cum ar fi trebuit sa se intample. Ea spune ca va face noi demersuri atat la nivelul Ministerului Sanatatii, cat si in Parlament pentru rezolvarea situatiei.

like facebook

 Domnul Raed Arafat a venit, a luat si a inventariat acest spatiu, a fost de acord ca este foarte bine construit si dotat si se face multa activitate la nivel calitativ superior, insa, cu toate acestea, UPU nu a primit finantarea de la bugetul de statasa cum era normal.  Banii ar trebui dirijati catre serviciile medicale care sunt executate in Sectia pediatrie a Spitalului Judetean, numai catre actul medical si nu pentru urgenta. Acolo sunt niste sporuri foarte mari pe care le suporta acum Spitalul de copii din banii pe care îi realizeaza prin tratarea copiilor in spital„, a spus Tamara Ciofu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *